## **5<sup>TH</sup> EDITION JSSR 2020**

03 February 2020 – College of Information Technology (E1-Building), Male Side Auditorium (G020)

TIME	ACTIVITY / SPEAKER	SPEAKERS TOPIC	DURATION
08.00 am ~ 09.00 am	Reception and Registration		
09.00 am ~ 09.30 am	Salutation from Dean and Provost		30 mins
09.30 am ~ 10.10 am	Ryuta Kawashima	Cognitive Neuroscience and Social Robotics	40 mins
10.10 am ~ 10.40 am	Juergen Handke	Humanoid Robots as Tools and Partners in Higher Education	30 mins
10.40 am ~ 11.10 am	Qi An	Muscle Synergy Analysis of Human Sit-to-stand Motion for Understanding, Diagnosis and Assist	30 mins
11.10 am ~ 11.30 am		COFFEE BREAK	20 mins
11.30 am ~ 12.00 pm	Tony Belpaeme	Learning from social robots	30 mins
12.00 pm ~ 01.00 pm	Exhibition and Poster Session (Venue – G023)		60 mins
1.00 pm ~ 2.00 pm		LUNCH BREAK	60 mins
02,00 pm ~ 02.30 pm	Friederike Eyssel	A robot in my classroom?! Attitudes toward educational robots and their use in German context	30 mins
02.30 pm ~ 03.00 pm	Cinzia Di Dio	How children think of the robot's mind: the role of attachment and Theory of Mind on children's attribution of mental states to a humanoid robot	30 mins
03.00 pm ~ 03.30 pm	Sayako Ueda	Time perception during continuous motor actions	30 mins
03.30 pm ~ 03.50 pm	•	COFFEE BREAK	20 mins
03.50 pm ~ 04.30 pm	Roundtable session		40 mins
04.30 pm ~ 05.00 pm	Tour of AI & Robotics Lab		30 mins

## 04 February – College of Information Technology (E1-Building), Male Side Auditorium (G020)

TIME	ACTIVITY / SPEAKER	SPEAKERS TOPIC	DURATION
08.00 am ~ 09.00 am	Reception and Registration		
09.00 am ~ 09.40 am	Timothy K Shih	From Finger Tracking and Gesture Interpretation to Motion Understanding	40 mins
09.40 am ~ 10.40 am	Teachers session (3 slots-20 mins)		60 mins
10.40 am ~ 11.20 am	Teachers Exhibition		40 mins
11.20 am ~ 11.40 am		COFFEE BREAK	20 mins
11.40 am ~ 12.00 pm	Omar Mubin	Can a robot invigilator prevent cheating?	20 mins
12.00 pm ~ 12.20 pm	Adel Al-Jumaily	Machine learning application and future directions in on socially assistive systems	20 mins
12.20 pm ~ 12.40 pm	Balqis Al Breiki	AI applications in Education and Course Assessment	20 mins
12.40 pm ~ 01.00 pm	Mohammad Obaid	Involving Children in the Design of Classroom Robots	20 mins
01.00 pm ~ 02.00 pm		LUNCH BREAK	60 mins
02.00 pm ~ 02.30 pm	Christoph Bartneck	The Tyranny of Uncertainty and Abuse	30 mins
02.30 pm ~ 03.00 pm	Anastasia Bolotnikova	Humanizing the Digital Revolution of Caregiving	30 mins
03.00 pm ~ 03.30 pm	Paul Baxter	Social Cues and Educational Robotics	30 mins
03.30 pm ~ 03.50 pm		COFFEE BREAK	20 mins
03.50 pm ~ 04.20 pm	Max Cappuccio	Virtuous Agents: A New Ethical Approach to Social	20 mins
04.20 pm ~ 04.50 pm	Roundtable and Conclusion Remarks	Robotics	30 mins