5TH EDITION JSSR 2020

03 February 2020 – College of Information Technology (E1-Building), Male Side Auditorium (G020)

TIME	ACTIVITY / SPEAKER	SPEAKERS TOPIC	DURATION
	D (! 1 D ! - 4 4!		
08.00 am ~ 09.00 am	Reception and Registration		
09.00 am ~ 09.30 am	Salutation from Dean and		40 mins
	Provost		
09.30 am ~ 10.10 am	Ryuta Kawashima	Cognitive Neuroscience and Social Robotics	40 mins
07.30 am ~ 10.10 am	Kyuta Kawasiiiiia	Cognitive redioscience and social Robotics	40 mms
10.10 am ~ 10.40 am	T TT 11	Humanoid Robots as Tools and Partners in Higher	30 mins
	Juergen Handke	Education	
10.40 am ~ 11.10 am	Qi An	Robotics in Education (title to be updated)	30 mins
11.10 am ~ 11.30 am		COFFEE BREAK	20 mins
11.30 am ~ 12.00 pm	Tony Belpaeme	Learning from social robots	30 mins
11.30 um 12.00 pm	Tony Berpueme	Learning from social robots	50 mms
12.00 pm ~ 01.00 pm	Exhiibition and Poster		60 mins
	Session (Venue – G023)		
4.00			
1.00 pm ~ 2.00 pm	Did ii D	LUNCH BREAK	60 mins
02,00 pm ~ 02.30 pm	Friederike Eyssel	A robot in my classroom?! Attitudes toward educational robots and their use in German context	30 mins
		educational robots and their use in German context	
02.30 pm ~ 03.00 pm	Cinzia Di Dio	How children think of the robot's mind: the role of	30 mins
v=		attachment and Theory of Mind on children's	
		attribution of mental states to a humanoid robot	
$03.00 \text{ pm} \sim 03.30 \text{ pm}$	Sayako Ueda	Time perception during continuous motor actions	30 mins
03.30 pm ~ 03.50 pm		COFFEE BREAK	20 mins
03.50 pm ~ 04.30 pm	Roundtable session	COPPLE DREAK	40 mins
ocieo pini o noo pini	210 SHOWOTO DODDIOH		TO IIIIII
04.30 pm ~ 05.00 pm	Lab Tour		30 mins

04 February – College of Information Technology (E1-Building), Male Side Auditorium (G020)

TIME	ACTIVITY / SPEAKER	SPEAKERS TOPIC	DURATION
08.00 am ~ 09.00 am	Reception and Registration		
09.00 am ~ 09.40 am	Timothy K Shih	From Finger Tracking and Gesture Interpretation to Motion Understanding	40 mins
09.40 am ~ 10.40 am	Teachers session (3slots-20 mins)		60 mins
10.40 am ~ 11.20 am	Teachers Exhibition		40 mins
11.20 am ~ 11.40 am		COFFEE BREAK	20 mins
11.40 am ~ 12.00 pm	Omar Mubin	Can a robot invigilator prevent cheating?	20 mins
12.00 pm ~ 12.20 pm	Adel Al-Jumaily	Machine learning application and future directions in on socially assistive systems	20 mins
12.20 pm ~ 12.40 pm	Balqis AlBreiki	Robotics in Education (title to be updated)	20 mins
12.40 pm ~ 01.00 pm	Mohammad Obaid	Involving Children in the Design of Classroom Robots	20 mins
01.00 pm ~ 02.00 pm		LUNCH BREAK	60 mins
02.00 pm ~ 02.30 pm	Anastasia Bolotnikova	Robotics in Education (title to be updated)	30 mins
02.30 pm ~ 03.00 pm	Christoph Bartneck	Robotics in Education (title to be updated)	30 mins
03.00 pm ~ 03.30 pm	Max Cappuccio	Robotics in Education (title to be updated)	30 mins
03.30 pm ~ 04.10 pm	Roundtable and Conclusion Remarks		40 mins